Hääelokuva
Eikö tärkeä päiväsi olisikin oivallista taltioida muotoon, joka olisi kuin elokuva — jota olisi mukava katsoa uudelleen ja uudelleen aina kun tahtoo palata siihen tärkeään hetkeen?
Kaunis kuva kauniista hääparista.
Taustatyö
Täydellisen brändivideon eteen täytyy tehdä taustatyötä. Sinun täytyy tietää asiakasryhmäsi mahdollisimman tarkasti. Tärkeimpänä heidän kiinnostuken kohteensa, arkiset haasteensa ja median, jota kautta tavoittaa heidät.
Miten hääelokuva toteutetaan?
Yhdessä palaverointi
On tärkeää jakaa kaikki ideat hääparin ja kuvaajan välillä, jotta paras tulos saadaan aikaiseksi. Aloituspalaverissa voimme käydä läpi häiden ajankohdan ja aikataulun sekä myös sen, mitä sinä odotat hääelokuvaltasi.
Rennot kuvaukset
Kuvaukset voidaan tehdä rennossa hengessä eikä kuvaamisen tarvitse kummemmin häiritä häätilaisuuden kulkua. Joitakin upeita otoksia varten tietysti voidaan halutessa vähän poseerata.

Esimerkki kuvaustilanteet:
- Häiden valmistelut & morsiusparin first look
- Vihkimistilaisuus ja puheet
- Mahdolliset yhteiskuvat
- Juhlatilat, kattaukset ja juhlatilaisuuden puheet

Ilmoita alkupalaverissa myös jos tiedossasi on jo jokin tietty tilaisuuden puhe, jonka tahtoisit tallentuvan häävideolle.
Editointi
Videon jälkiprosessointiin kuluu yleensä merkittävästi aikaa, jonka vuoksi tähän kannattaa varata vähintään 2-3 viikkoa, riippuen videon pituudesta ja monimutkaisuudesta.
Muisto, joka kestää
Muistoksi
Hääelokuva toimii kauniina muistona tärkeästä päivästä. Saat valmiin elokuvan digitaalisena tiedostona nettiin ladattuna ja halutessasi myös DVD:nä.
Niille, jotka eivät päässeet paikalle
Hääelokuvan tuottaminen on merkittävä valinta tilanteessa, jossa kaikki halutut vieraat eivät pääse tulemaan paikalle. Näissä tilanteissa hyvä valinta voi olla myös vihkimistilaisuuden live-striimaaminen. Lisää alempana
Hääelokuvan hinta ja vaihtoehtoiset palvelut
Hinta
1240€ (sis. verot)
Maksu käy myös osissa esim 50% ennen häitä ja 50% valmiin elokuvan yhteydessä.
Lyhempi video
Brandt Content voi taltioida häistäsi myös lyhyempiä videoita tai live-striimin, joita voi helpommin jakaa muille katsottavaksi. Esimerkiksi pelkän vihkimistilaisuuden taltioiminen.
Pyydä tarjous

“We were essentially the Instagram police and called out fake influencers left, right and centre. It was fun and all, but there is only so many bikini chicks you can look at on Instagram before you start losing your mind.”

Dan, Co-founder and CEO of Lumio

360 häävideo tuotanto
Hinta: 2000€ (sis. verot)
Kuvataan 360 kameroilla.
Aloitetaan ilmaisella palaverilla
Sinun hääelokuvasi
Olen käytettävissä!
Hääelokuvasi odottaa.
Oletko valmis?

Aloitetaan maksuttomalla etäpalaverilla, jossa tutustumme toisiimme ja jaamme tärkeät yksityiskohdat, kuten häiden ajankohdan.
Aloitetaan...