Tietoa minusta

Jaa
LinkedIn
Instagram
Topias Brandt — Tuottaja

sähköposti: info@brandtcontent.com
puh. +358505676302

Yhteydenotto
Brandt Content — Toiminta-ajatus

Brandt Contentin tavoitteena on tarjota videotuotantopalveluita erityisesti pienemmille yrityksille ja näin edesauttaa niiden kasvamista ja näkyvyyttä markkinoilla. Lähestymisnäkökulmani on markkinoinnin toteuttaminen, jossa yrityksen ilme ja arvot ovat kaikkea yrityksen toimintaa ohjaava tekijä. Haluan olla luomassa vastuuta kantavia yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka eivät markkinoinnissaan ja viestinnässään pyri vaikuttamaan vain omien tavoitteidensa edistämiseksi, vaan kantavat myös vastuuta omasta viestinnästään keskittyen asiakkaansa ja maailman tarpeisiin ja haasteisiin.

Unelma asiakkaani ovat uusia yrittäjiä, jotka pyrkivät menestyksekkään yrityksen rakentamiseen. Tahdon auttaa sinua brändin rakentamisessa videotuotannon avulla. Tarvittaessa voidaan yhdessä pohtia myös muita ratkaisukeinoja ongelmaasi. Ennen kaikkea tahdon perehtyä siihen, mikä tekee sinun ideastasi brändin — mikä mielikuva muilla on siitä. Ja sitä kautta tukea yrityksesi kehittymistä.

Erikoistun videotuotantoon ja olen oppinut tuottamaan videoita kokemuksen kautta. Olen opiskellut digitaalista markkinointia sekä ottanut kursseja elokuvakoulussa Carleton Universityssä, Kanadassa. Tiedän hyvin miten kertoa tarinoita video formaatissa ja miten soveltaa videomateriaalia eri median alustoilla. On tietysi myös muita keinoja kertoa brändistä kuin vain tarinankerronnan kautta. Ota yhteyttä, niin selvitetään mikä voisi olla oikea ratkaisu sinun kauniin yritysideasi kohdalla.

Did we miss your question? Drop us a line and we will
get back within 24 hours.
Yritystiedot

Yrityksen nimi: Brandt Content
Y-tunnus: 3267673-4

Tehdäänkö yhteistyötä?
Olen käytettävissä!
Oletko kenties valo- tai videokuvaaja? Haluatko liittyä Brandt Contentin joukkoihin?

Haluaisitko avustaa projekteissa ja etsiä asiakkaita yhdessä? Ota yhteyttä yhteydenotto lomakkeella. Valitse palveluksi "yhteistyö".
Aloitetaan...

Tietoa minusta -
Virtuaalinen käyntikortti

Kuva innokkaasta videotuottajasta.

Topias Immonen

Perustaja
Brandt Content

info@brandtcontent.com
www.brandtcontent.com