Työnäytteet

Mainosvideot

Inkuponki brändätty mainosvideo

Tarunomainen upcycling vaatebrändi Inkuponki

Brandt Content tuotti kesällä 2021 videon vaatebrändi Inkuponkin mainontaan. Videon tavoite oli esitellä vaatebrändin ominaista tyyliä ja asennetta. Video oli vaatebrändin perustajan Inka Mikkosen itse ideoima Brandt Contentin avustamana.

Videon käyttötarkoitus

Video suunniteltiin näytettäväksi verkostoitumistapahtumissa, messuilla sekä julkaisuksi sosiaalisessa mediassa.

Sadun hohto

Mainosvideon ulkonäölle Inkuponki toivoi satukirjamaista romantisointia. Video kertoo löyhän tarinan kahdesta klovnista, jotka viettävät kesäpäivän yhdessä. Videon voi nähdä viestivän ystävyydestä, rohkeudesta ja joukosta erottumisesta. Ja myös siitä, kuinka jokaisella meistä on vapaus kirjoittaa oma elämän tarinamme pienillä hetkillä ja kohtaamisilla.

Yhteistyö Rocky Rinteen kanssa

Videon musiikin tuotti suomalainen laulaja Rocky Rinne ja Colla Records.

Brandt Content | 2021

Karkun evankelinen opisto mainosvideot

Karkun evankelinen opisto

Brandt Content tuotti vuonna 2022-23 välillä Karkun evankelisen opiston lukiolle, toisen asteen opintoihin valmistavalle koulutukselle Tuvalle sekä Karkun evankelisen opiston järjestämille viikonloppukursseille 15 sekuntin pituiset mainosvideot. Videoiden tarkoituksena oli esitellä Karkun evankelista opistoa ja siellä tarjottavia opiskelu mahdollisuuksia.

Tervetuloa kotiin

Videoissa korostuvat koulun luonnon läheisyys, kristillinen arvopohja, kodikkuus ja viihtyvyys.

Brandt Content | 2023

Musiikkivideot

Metodi Viimeiseen Asti

Film noir tarina

Brandt Content tuotti vuonna 2021 musiikkivideon Jyväskyläläiselle räppärille Metodille. Musiikkivideo kertoo pienen tarinan varkaudesta jäljitellen ulkonäössään vanhaa mustavalkoista filmille kuvattua videoa.

Brandt Content | 2021